Bankszámla tulajdonos:  GOLD WING CLUB EGYESÜLET Bankszámlaszám:  10104105- 04049000- 01003003, tagdíjfizetés december 1-ig

 

HU/EN

 

 

Nemzetközi találkozók

2020

No posts to display.

Felhőkép
Hőtérkép

Beszámoló a közgyűlésről

A 2012.03.10-én a kecskeméti Csalánosi Csárdában megrendezett közgyűlésen 29 fő vett részt.

 

A 2011 évi beszámolót elfogadták, ezután Turcsán József ismertette a 2012 évi költségvetési terv fő számait.
A költségvetés kapcsán Forgács Pál javasolta, hogy a vezetőségnek fizessen a klub üzemanyag költségtérítést a vezetőségi ülésekre jutás céljából, A vezetőség több tagja is jelezte, hogy ez nem szükséges, hisz a megbízatást önként vállalták, de a tagság mégis megszavazta a javaslatot.
A tagság meghatalmazta az elnökséget azzal, hogy amennyiben az EURO árfolyama jól alakul, forintra válthassa a készletet 1000 EURO megtartása mellet, de minimum 310 Ft/Euro árfolyam felett.
Eleven Lajos beszámolt a 2012 évi túracélpontokról, amelyek az eseménynaptárban olvashatók. Javasolta, hogy a túrák közül a 2012.05.19-én tervezett Bükk-túra legyen a vezetőség által kiválasztott rendezvény, amelynek programjait a klub finanszírozza a közgyűlés korábbi határozata alapján.
A nemzetközi találkozók sorában a június 14-i Szlovén túra lenne az, ahova klubszervezésben látogatna el a tagság.
A 2013-évi nemzetközi találkozó megrendezése kapcsán vita bontakozott ki, többen elmondták pro és kontra érveiket, majd a szavazáskor jelentős többséggel a találkozó megszervezése mellett döntöttek.
Befejezésként Balázs Sándor ismertette a soron következő GWEF gyűlés fő feladatait.
Összességében a taggyűlés jó hangulatú volt, a résztvevők konstruktív ötletekkel és felvetésekkel segítették a közgyűlés munkáját.

Örökös tagjaink

 

Sarkadi Lajos
Baksa László
Viszkok Pál
Pócsa László
Sárközi Lajos
Bodó István
Szabó Zoltán